TOGEM-DER Özel Eğitim Anaokulu


Vizyon: Farklı gelişen bireylerin okul öncesi eğitiminde önlerindeki engellerin ortadan kaldırılarak normal gelişen bireylerle aynı ortamda okul öncesi eğitimlerini almalarını sağlamak, sosyal sorumluluğun ve toplumsal gelişimin ilk adımında yer almak. Tüm çalışanları, öğrencileri ve velileriyle birlikte millî değerlere bağlı, hukuka, topluma, çevresine saygılı, demokratik yaşam tarzını benimsemiş, iyi iletişim kurabilen, bulunduğu ortama uyum sağlayabilen, eleştirel düşünebilen, kendisini ifade edebilen, girişimci, katılımcı, , öz disiplin kazanmış, ahlâki değerleri benimsemiş, eğitime gönül vermiş öğrencileri akademik, kültürel ve sportif başarıları ile kabul gören bireyler yetiştirmek ve bu doğrultuda çevrenin kültürel merkezi hâline gelerek geçmişinden alacağı birikimle geleceği en iyi şekilde etkileyen bir eğitim kurumu olmak.

Misyon: Bireysel ve toplumsal sorumluluğunun bilincinde, kültürel ve manevi değerlere bağlı, bireysel farklılıkların ayrıştırılmadan bütünleştirilerek bireyleri ilköğretime ve geleceğe hazırlamak. Türk Millî Eğitiminin amaçları doğrultusunda, temel değerlerimizi, demokratik yönetim ve yaşam tarzını benimsemiş, adaletli, saygılı, ahlâklı, çalışkan, uyumlu, kendi problemini çözen, girişken, katılımcı, çevresini koruma bilincine sahip, kültürü ve sanatı seven iyi insanlar yetiştireceğiz.

Başarılar:

Saatler: 09:00-14:00
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ,HAREZMİ EĞİTİM MODELİ,VELİ AKADEMİLERİ PROJESİ,HER GÜN BAĞIMSIZLAŞIYORUM ETWİNNİNG PROJESİ, BİRLİKTE OKUYORUZ BİRLİKTE BÜYÜYORUZ

Telefon - 0212 650 01 07

Belgegeçer - (212) 650 0107

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://goptogemderozelegitimanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Mevlana Mahallesi Sefa Caddesi No 69 Gaziosmanpaşa/İstanbul

Öğretmen :33
Öğrenci :79
Derslik :13
Oyun Odası :1
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Tam gün

Yerleşim Yeri - Mevlana Mahallesi

Adres - Mevlana Mahallesi Sefa Caddesi No 69 Gaziosmanpaşa/İstanbul

Ulaşım Gaziosmanpaşa Merkez,Edirnekapı ve Topkapı´dan hareket eden Nur Sitesi minibüsleri ile Mevlana Mahallesi´nde inerek ulaşılabilir.Aksaray istikametinden gelen Barajyolu dolmuşları okulun önünden geçmektedir. Gaziosmanpaşa Merkezden Yeşilpınar Minibüslerine binerek Su deposu durağında inilince 5 dk yürüme mesafesindedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 5 km